blog banner
← Tilbake

Valg av dusjkabinett

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Hvor stor plass trenger man?

Det første du må sjekke er hvor stor plass du har til rådighet. Et større bad, gir selvsagt mer plass å boltre seg på. Du kan få dusjkabinetter fra 70x90 cm og opp til 101x101 cm. Da er det viktig å huske på at den faktiske plassen du trenger alltid vil være noe mer enn selve målene på dusjkabinettet.

Dyrt eller billig dusjkabinett?

Et billig kabinett vil ofte være vanskeligere å montere da dette er som nevnt billig. Si at du kjøper et kabinett til 8000,- så kommer en rørlegger uten erfaring om akkurat dette kabinetter å skal sette seg inn i monteringen. Trolig vil monterings prisen nesten bli den samme eller høyere, som det kostet for selve kabinettet. Så en totalpris på ca 19.000 for et kabinett som da er fortsatt billig.

Rørleggerens anbefaling

Kjøp et dusjkabinett rørleggeren kan og har montert mange ganger. Da vil du kanskje få halvert monteringskostnaden, men samtidig sitte igjen med et mye bedre sluttresultat uten at det påvirker prisen stort.

Forskjellen blir da billig kabinett med dyrere montering, eller dyrt kabinett med rimelig montering.

Trykk HER, for å se hva Trondheim Rørvakt AS anbefaler.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Rørlegger

Hvilke rør ting kan man gjøre selv?

Jeg skjønner det kan være fristende å spare noe penger ved å gjøre de enkle rørleggerjobbene rundt i huset ditt selv. Noen ganger kan det være en god idé, hvis man har de rette verktøyene og evnene. Hvis vi ser bort ifra tingene som nevnes nedenfor, derimot, så kan du raskt få vann over hodet hvis du prøver å gjøre rørleggerjobbene uten profesjonell hjelp.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder